е кампания в помощ на собствениците на домашни любимци, която  реализира

...
 е кампания в помощ на собствениците на домашни любимци, която  реализира
Коментари Харесай

DogsAngCats.bg помага на собствениците на домашни любимци с новата кампания „Попитай ветеринаря“

 е акция в помощ на притежателите на домашни любимци, която  реализира с помощта на и поддръжката на . Целта на плана е да бъде скъп запас за всеки, който има куче или котка у дома. В рамките на самодейността, която е с дълготрайност два месеца - от 23 юни до 23 юли 2024 година, притежателите на домашни любимци ще могат да насочат своето запитване към потвърдени експерти и да получат ветеринарен съвет.

 се среща се намира в квартал „ Лозенец “ и е основана на 12 август 2013 година. Към днешна дата клиниката разполага с всичко належащо за осъществяването на прецизни прегледи, диагностика и лекуване. Екипът разполага със специфична инсталация за проучване на: цялостна кръвна картина, биохимия и урина; ехографски прегледи; ехокардиография (ехографско проучване на сърцето); ЕКГ; скалер за разчистване на зъбен камък; електронож; микроскоп и други

За девет от притежателите, които изпратят своите въпроси, ще има и награди, обезпечени от сътрудниците ни от . Доказаното немско качество на марката с над 100-годишна история проличава в линията за животни Допелхерц® За животни (Допелхерц® für Tiere), допълващи храни за кучета и котки, включващи комбинации от дейни съставки с прелестен усет и комфортна за банкет форма.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР